Bevers

De leden van 5 tot 7 jaar worden bij Scouting de Bevers genoemd. Bevers doen samen leuke activiteiten in de natuur. Ze spelen in het fantasiedorp Hotsjietonia en daar wonen leuke mensen!

In Hotsjietonia is altijd wel wat te beleven. Je kunt er lekker rennen met Stuiter, of je gaat op pad met Bas Bos om het bos te verkennen. Met Rozemarijn bakken we lekkere koekjes of roosteren we marshmallows boven een vuurtje.

Bij de bevers gaan we knutselen, hutten bouwen, spelletjes doen, muziek maken, we gaan naar het bos of andere leuke en verrassende bestemmingen. We gaan ook 2 of 3 keer per jaar op kamp, soms ver weg en soms in ons clubhuis!

Wat we bij de bevers heel belangrijk vinden, is dat de kinderen leren samenwerken en samen delen, daarom is ons motto: “samen spelen, samen doen!”, of je nu 5 bent of 7. Door samen in een veilige omgeving avonturen beleven dragen we bij aan de ontwikkeling van onze jeugdleden.

Omdat we zo veel mogelijk ontzettend leuke dingen buiten doen kunnen kleding en andere spullen vies worden. Sterker nog, dat garanderen we! Daarom dragen we geen verantwoording voor het onbruikbaar worden van kleding. Neem ook geen waardevolle spullen mee!
Deze speltak draait één keer per twee weken op zaterdagmiddag van 13:00 tot 15:30 uur in ons clubhuis ‘t Hunenhoes.

Voor alle vragen over de bevers, het programma en de opkomsten, kun je contact opnemen met de leiding via e-mailadres:bevers@scoutingemmen.nl