Scouts

Leden van Scouting, meiden en jongens tussen de 11 tot 15 jaar oud heten scouts. Ze gaan hiken, koken tijdens het zomerkamp op hun eigen kampvuur, pionieren de leukste objecten, zijn bij tijd en wijle enorm creatief en ontdekken de wereld om zich heen. Het thema dat bij scouts centraal staat is de uitdagende ‘ontdekkingsreis’. Scouts leren samenwerken en ontwikkelen door hun activiteiten een grote mate van zelfstandigheid.

Deze speltak draait op zaterdag van 09:30 tot 12:00 uur ons clubhuis ‘t Hunenhoes.

Voor alle vragen over de Scouts, het programma en de opkomsten, kun je contact opnemen met de leiding via e-mailadres: scouts@scoutingemmen.nl

Op dit moment is er voor de Scouts een ledenstop. Je kunt hiervoor dus niet op de wachtlijst geplaatst worden.