Welpen

Jongens en meisjes van 7 tot 11 jaar heten bij Scouting welpen. Welpen spelen in het Jungleboekthema, dat gebaseerd is op het oorspronkelijke verhaal van Rudyard Kipling. Samen met het jongetje Mowgli en Shanti, het meisje uit het mensendorp, beleven de welpen de spannendste avonturen in de jungle, zoals boomklimmen, met kompas speurtochten lopen, EHBO leren, broodjes bakken boven een kampvuur en nog veel meer. Een paar keer per jaar gaan de Welpen op een kamp, in  ons eigen clubhuis maar ook ergens anders lekker in een tent! Met Pinksteren gaan de we samen met de Bevers, Scouts en Explorers een weekend op pinksterkamp, het befaamde NPK, en de eerste week van de zomervakantie gaan we een week op zomerkamp, super leuk!

We hebben twee Welpenhordes, Welpen 1 heeft opkomst op zaterdag van 09:30 tot 12:00 uur,

Welpen 2 heeft opkomst op vrijdag van 18:00 tot 20:00, beiden in ons clubhuis ‘t Hunenhoes.

Voor alle vragen over de Welpen, het programma en de opkomsten, kun je contact opnemen met de leiding via e-mailadres: welpen@scoutingemmen.nl

Helaas zijn de wachtlijsten voor Welpen 1 en 2 zo groot geworden dat het niet meer mogelijk is uw kind op de wachtlijst te plaatsen of lid te laten worden bij deze speltakken.