Welpen logeren in hotel Transylvania


Monsterweekend in Hotel Transylvania!

Persoonlijk werden de uitnodigingen gebracht naar de grootste monsters van Emmen en omgeving. Ze zijn allemaal uitgenodigd voor de opening van het allereerste monster hotel: Hotel Transylvania! Vrijdag was de grote opening van het hotel, je mocht alleen naar binnen met je gouden ticket. Dracula was heel duidelijk, GEEN MENSEN dit weekend. Eerst hebben we ontdekt waarom Dracula een hekel heeft aan mensen in de bioscoopzaal.

Na een zeer kort nachtje voor de monsters (want ze waren veeeeel te vroeg wakker) hebben we nieuwe monsters ontdekt zoals een belachelijk spook met een onveilige kruisboog en een gebruikte huid! Dracula had gehoord dat er misschien toch mensen in het hotel aanwezig zouden zijn, waar hij een hekel aan heeft. Gelukkig was het hotel voorzien van een monsterscanner. Na een stemronde moest degene met de meeste stemmen in de scanner en dan kwam het antwoord! Toch bleken er 3 mensen binnen geslopen te zijn in het hotel! De monsters mochten zelf koken, groente was wel verplicht door Dracula. Vonden niet alle monstertjes zo leuk. Na een vette disco was het tijd voor een gezellig kampvuur.

Zondag heerlijk uitgeslapen door de monsters. Een doolhof moest nog wel opgelost worden waar we ook weer druk mee bezig zijn geweest. Uiteindelijk heeft Dracula maar besloten om alle gasten van het hotel in de mega-monster-scanner te stoppen, hier kwam gelukkig uit dat iedereen een monster was.

Het was een zeer geslaagd monsterweekend in het allereerste monsterhotel. De kinderen hebben genoten en de leiding ook! Nu lekker thuis verder monsteren.